Academy | Rotterdams Philharmonisch Orkest

Dag lieve muziekliefhebbers! Bij Trenchcoat Film zijn we ongelooflijk trots op ons meest recente videoproject in samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Het was een waar genoegen om onze creatieve geesten samen te brengen en te werken aan deze Academy Video voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Een kijkje in het programma van de Academy

Elk jaar nodigt het Rotterdams Philharmonisch Orkest een getalenteerde groep internationale musici uit om deel te nemen aan hun inspirerende orkestacademie. Dit avontuur van twaalf weken biedt hen een unieke kans om samen te spelen met het orkest, geleid door internationaal vermaarde dirigenten. Maar dat is nog niet alles! De talenten krijgen ook individuele lessen van aanvoerders en musici, nemen deel aan educatie- en kamermuziekprojecten, ontdekken de geheimen van partituuranalyse, en volgen lessen in Alexander Techniek, Haptonomie en mindfulness. Het programma is een ware reis vol ontdekkingen en groei, een levensveranderende ervaring voor elke muzikant die eraan deelneemt.

Een video die inspireert

Met de prachtige en indringende stem van Frédérique Spigt als gids, hebben we de reis van een musicus in beeld gebracht. Stap voor stap neemt de video je mee op de weg van doorzettingsvermogen en toewijding die nodig is om de top van de muzikale wereld te bereiken. Het zijn geen loze woorden; je zult de passie en vastberadenheid voelen die elk muzikaal talent omarmt om zijn dromen waar te maken.

Trots op het team van Trenchcoat Film

Onze unieke en inspirerende video zou niet mogelijk zijn geweest zonder het geweldige team van Trenchcoat Film. Met hun creatieve inzichten en onuitputtelijke toewijding hebben ze wederom een pareltje weten te creëren dat onze verwachtingen heeft overtroffen. Elk frame is doordrenkt van liefde voor muziek en de wil om een verhaal te vertellen dat harten raakt. Wij zijn dan ook erg blij met het resultaat van deze Academy Video voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Op weg naar een stralende Toekomst

De academy van het Rotterdams Philharmonisch Orkest blijft een baken van hoop en mogelijkheden voor jonge muzikanten wereldwijd. Ons team is dankbaar dat we hierin een rol hebben mogen spelen. We geloven dat de inzet en vastberadenheid van deze talenten hen op weg zal helpen naar een stralende toekomst als toonaangevende musici in de wereld van klassieke muziek.

Laat je inspireren door de prachtige muziek, de krachtige boodschap en de onverschrokken talenten van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Met een gouden hart gevuld met muziek, danken we jullie voor jullie onvoorwaardelijke steun. Blijf samen met ons genieten van de schoonheid en de kracht van muziek!

Wil jij voor jouw organisatie ook een sterke video maken? Neem dan gerust contact op met het team van Trenchcoat Film. Wij staan voor je klaar.

Met muzikale groeten,

Het team van Trenchcoat Film