‘Let’s Get Started’. De ultieme videotoolkit starterpack.

In het snelle digitale landschap van vandaag is vooroplopen niet all.een een doel; het is een noodzaak. De kracht van videomateriaal om merkperceptie te vormen, toptalent aan te trekken en potentiële klanten om te zetten in loyale ambassadeurs kan niet genoeg benadrukt worden. Maar we begrijpen dat de wereld van video betreden soms kan voelen als een doolhof zonder kaart.

Daarom zijn we verheugd om ons nieuwste aanbod te introduceren – de ‘Let’s Get Started’ Videocontent Package, speciaal ontworpen voor slimme marketeers zoals jij, die klaar zijn om hun merk naar nieuwe hoogten te tillen

Het Let’s Get Started pakket

In het steeds veranderende zakelijke landschap van vandaag zijn eerste indrukken belangrijker dan ooit. Met de ‘Let’s Get Started’ Videocontent Package willen we je organisatie helpen een geweldige eerste indruk te maken met niet één, niet twee, maar drie impactvolle video’s die je merks digitale aanwezigheid herdefiniëren.

1. De ‘Bedrijfsintroductie’ video

Stel je voor dat je een overtuigende video hebt die je organisatie aan de wereld voorstelt, als een boeiende digitale visitekaart. Deze video fungeert als de voordeur naar de digitale wereld, en geeft potentiële klanten, partners en belanghebbenden een kijkje in de cultuur, waarden en missie van je bedrijf. Het is de handdruk die zegt: “Welkom in onze wereld.” En het is inbegrepen in het ‘Let’s Get Started’ Pakket.

2. De ‘Employer Branding’ video

In de competitieve arbeidsmarkt van vandaag is het aantrekken van toptalent een uitdaging. Met onze employer branding video kun je je organisatie op een aantrekkelijke manier presenteren aan potentiële medewerkers. Laat hen zien waarom jouw bedrijf de beste plek is om hun carrière te starten of voort te zetten.

3. De ‘Testimonial’ video

Cijfers en feiten zijn krachtig, maar niets overtuigt meer dan het succesverhaal van een tevreden klant. Onze klantgetuigenis video, ook wel bekend als de case study video, is jouw bewijs van concept. Het laat zien hoe jouw producten of diensten echte waarde toevoegen aan de levens van klanten en hoe jouw bedrijf hun problemen heeft opgelost.

De kosten

Het “Let’s Get Started” pakket is bedacht voor marketeers die in één klap de belangrijkste 3 video’s voor zijn of haar contentstrategie wil hebben. Door Trenchcoat Film in één keer de productie voor deze 3 video’s uit te laten voeren, kunnen wij de productie hiervan efficient uitvoeren. Wij bieden de gebundelde productie van deze drie video’s daarom in één pakket aan voor €9.000 excl. BTW.

Waarom kiezen voor ‘Let’s Get Started’ van Trenchcoat Film?

Trenchcoat Film heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om het leveren van hoogwaardige videoproducties. We begrijpen de nuances van videomarketing en weten hoe we jouw boodschap effectief kunnen overbrengen naar je doelgroep. Met ons ‘Let’s Get Started’ Pakket krijg je niet alleen drie geweldige video’s, maar ook de expertise van ons ervaren team.

Heb je interesse in het “Let’s Get Started” pakket of heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Trenchcoat Film staat voor je klaar!