Introductievideo’s voor TU Delft

Introductievideo

TU Delft Campus is de broedplaats voor radicale innovaties op het gebied van Robotica, Quantum, Health & Tech en de energietransitie. De knappe koppen benaderde Trenchcoat Film voor de productie van introductievideo’s  van een aantal van de founders aan TU Delft Campus. Uiteraard gingen wij deze samenwerking met groot plezier aan.

In één ontzettend leuke draaidag maakte we kennis met 6 founders en kregen we meer te horen over hun origin story, kennis en kunde, ervaringen, doelen, tips en nog veel meer. In de nabewerking kwam alles mooi bij elkaar. Met een vlot en fris visual design gecombineerd met relaxte interviews waarin de founders op hun manier hun verhaal konden vertellen, zijn we weer tot een mooi eindresultaat gekomen. Wij willen de TU Delft, TU Delft Campus en natuurlijk de founders enorm bedanken voor het kiezen voor Trenchcoat Film als hun videobedrijf voor deze klus. Met speciale dank aan Renee van Dijk voor de prettige samenwerking.

Ben jij opzoek naar een videobedrijf om sterke videocontent te maken voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Trenchcoat Film staat voor je klaar.