BUSINESS NATURE WALK

Beste Business Professional,

Wij nodigen je van harte uit om met ons deel te nemen aan de allereerste Business Nature Walk, georganiseerd door Trenchcoat Film. Laat je meevoeren naar de betoverende Amsterdamse Waterleidingduinen voor een ochtend weg van de dagelijkse hectiek.

Wat maakt de Business Nature Walk uniek?

Dit gaat verder dan een gewone wandeling; het is een ontdekkingstocht door de ongerepte schoonheid van de Nederlandse natuur. Elke editie nemen we je mee naar een ander adembenemend natuurgebied, onder begeleiding van een deskundige gids die inzicht geeft in de achtergrond van het gebied en de dieren en vogels die er voorkomen.

Wat staat je te wachten?

Tussen de dagelijikse taken door biedt de Business Nature Walk jouw als professional een moment van bezinning. Laat de natuur je zintuigen prikkelen en herstel je creatieve energie. Ontdek hoe frisse lucht en groene omgevingen jouw denkprocessen stimuleren! En breid tegelijkertijd je netwerk uit in een informele setting!

Datum: Donderdag 28 Maart

Locatie: De Amsterdamse Waterleidingduinen

Kosten: €50 Excl. BTW

Gids: inbegrepen

Lunch: Inbegrepen

Verrekijker: Inbegrepen

Totale wandeltijd: 3 uur

Start wandeling: 09:00

Einde lunch: 13:00

Waarom meedoen?

Als Trenchcoat Film delen we graag onze liefde voor de Nederlandse natuur met jou. Deze pilot is een zowel een wandeling als een informele ontmoeting met de natuur en met elkaar.

Waarom dit Concept?

Deze eerste editie zien wij als een gezamenlijk avontuur. We zijn nieuwsgierig naar hoe dit concept resoneert met jou. Heb je interesse, vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met jou de eerste editie van de Business Nature Walk te beleven.

Laten we samen een ontspannen ochtend creΓ«ren, waar de natuur centraal staat en informele connecties ontstaan. Tot ziens op 28 maart!

Met enthousiasme,

Het Team van Trenchcoat Film