Animatievideo voor Blue Radix

BLue Radix Animatievideo

Ik hoor je al zeggen! Wat weten wij nou van Autonomous Greenhouse Solutions? Oke, wij niet zoveel, maar onze vrienden van Blue Radix wel! En niet zomaar een beetje, want ze hebben ook zojuist nog eens de Greentech Innovation Award gewonnen! ย De absolute winnaar uit 47 inzendingen.

Voor de inzending vroegen ze Trenchcoat Film om een nieuwe animatievideo te maken die in korte tijd haarfijn uitlegt hoe hun Autonomous Greenhouse Solutions het leven van โ€œgrowersโ€ over de hele wereld makkelijker maakt. Hoewel de eer uiteraard naar het topteam van Blue Radix zelf gaat, zijn wij uiteraard stieken ook apetrots op de bescheiden bijdrage die we mochten leveren.

Wij bedanken het voltallige team van Blue Radix voor hun vertrouwen en in het bijzonder Marijke van Rongen voor de prettige samenwerking en voor het kiezen voor Trenchcoat Film als videobedrijf voor deze klus.

Wil jij ook een sterke animatievideo laten maken om jouw product of dienst te introduceren? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Trenchcoat Film staat voor je klaar.