NEW SERVICE – BOOST YOUR BRAND!

Marketeer! Wil jij elke week een toffe video op al je socials? Trenchcoat Film presenteert BOOST YOUR BRAND! Hét social video abonnement dat jou in staat stelt frequent professionele video content te posten met jouw branding. 

Herken je dit probleem? Je bent een drukbezette marketeer en je wilt graag regelmatig videocontent delen op al je socials om je doelgroep betrokken te houden. Maar het is een uitdaging om consequent kwalitatieve video’s te maken die bij je merk passen. Trenchcoat Film biedt daarom vanaf nu de perfecte tussenoplossing. Een abonnement dat jou in staat stelt om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een toffe high-end video te posten op al je socials.

Hoe werkt het?

Met Boost Your Brand hoef je geen professionele videograaf te zijn. In plaats daarvan schiet jij zelf de beelden. Denk aan momenten zoals een bedrijfsuitje, de introductie van een nieuwe medewerker, de productlancering, of een sfeerimpressie van de werkdag. Al deze beelden stuur je naar Trenchcoat Film.

Ons getalenteerde team van videomakers gaat vervolgens aan de slag om deze ruwe beelden om te toveren tot toffe 15-seconden video’s met jouw huisstijl en branding. We zorgen ervoor dat je video er professioneel uitziet en de essentie van je merk perfect weergeeft. De afgewerkte video’s ontvang je binnen 3 werkdagen, helemaal klaar voor gebruik op al je kanalen!

Wat betekent Boost Your Brand voor jou?

  • Activatie social engagement: Deze dienst motiveert jou en jouw team om content te blijven maken. Door frequent social video’s te posten zorg je ervoor dat jij als organisatie consequent zichtbaar bent in jouw markt.
  • Tijdbesparing en kosteneffectief: We begrijpen dat je als marketeer al genoeg te doen hebt. Onze dienst neemt de bewerkingstaak van je over, zodat je je kunt richten op andere belangrijke marketingactiviteiten.
  • Professionele uitstraling: Ons team zorgt ervoor dat je video’s er altijd strak en professioneel uitzien, met jouw branding en huisstijl als leidraad.
  • Flexibele abonnementen: Kies het abonnement dat het best bij jouw behoeften past . Wekelijks, twee-wekelijks, of maandelijks.
  • Trek talent aan: Video’s over bedrijfsuitjes, medewerkers en de sfeer van je bedrijf trekken nieuw talent aan dat past bij jouw bedrijfscultuur.

BOOST YOUR BRAND! Ontdek de kracht van videocontent! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op! Het team van Trenchcoat Film staat voor je klaar.