Bedrijfspodcast voor Kuehne+Nagel

Jouw doelgroep laten zien dat jij een thoughtleader bent in jouw industrie? Dat is wat Keuhne+Nagel wilde bereiken toen ze Trenchcoat Film benaderde om een podcast te produceren over de semiconductor industrie. Een niche markt die zonder dat je erbij stil staat voor een groot gedeelte verantwoordelijk is voor de wereld zoals wij die nu kennen.

Natuurlijk stonden wij klaar om dit fantastische bedrijf te ondersteunen bij de productie van deze bedrijfspodcast genaamd: β€œInside Semicon”. Een podcast die de wereld van semicondutors onderzoekt, bespreekt hoe deze wereld ons dagelijkse leven beinvloedt en hoe deze markt zich in de toekomst verder vooruit zal bewegen. Een must-see en must-listen voor iedereen die uit de industrie komt of interesse heeft in deze bijzondere omgeving. Wij bedanken Kuehne+Nagel voor het vertrouwen en de keuze voor Trenchcoat Film als videobedrijf om deze podcast mee te maken.

Wil jij ook aan de slag met een podcast voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van Trenchcoat Film, Podcast Studio Rotterdam en De Amsterdamse Podcast Studio staat voor je klaar.