Recruitment video’s | Detailresult Logistiek

Arbeidscommunicatie Video

De Detailresult Groep is al jaren een zeer gewaardeerde klant van Trenchcoat Film. Voor het logistieke gedeelte van deze organisatie (Detailresult Logistiek), mochten wij deze keer aan de slag met een aantal recruitment video’s. Om het nog gezelliger te maken, mochten wij het project dit keer uitvoeren in samenwerking met onze nieuwe vrienden van Natwerk. Het spraakmakende bureau die unieke campagnes bedenkt en produceert voor tal van toffe merken.

We staken de koppen bij elkaar, het vuur begon te branden en de campagne werd gesmeed. Het werden vier korte video’s van 15 seconden die jouw als kijker triggeren om de Logistiek in te duiken bij zo’n mooi bedrijf als Detailresult Logistiek. Daarnaast werd Trenchcoat Film ook verzocht om de bijebhorede campagnefotografie te verzorgen.

Een kleine uitdaging! Alle video’s moeten op dezelfde dag geschoten worden. Oke! Let’s go! Challenge accepted! Met een vlijmscherpe planning waarmee je door gewapend beton kunt snijden, arriveerde het team van Trenchcoat Film ter plaatse. Op kundige wijze, en met een scherp bewaakte goede sfeer, werden alle noodzakelijke beelden geschoten. Wij haalden het beste uit klant en medewerker, die voor deze video ook nog eens de sterren van de hemel acteerden. Ook de fotografie was in goede handen bij onze favoriete fotograaf Emiel Lops die de hele dag met ons meeliep. Met prachtige beelden op zak keerde wij terug naar Rotterdam om aldaar de montage in te duiken van de gefilmde recruitment video’s.

Bij Detailresult Logistiek, zoeken ze geen robots, maar mensen. Mensen van vlees en bloed. Mensen die lachen. En mensen die af en toe een foutje maken! Want logistiek is mensenwerk! En wie even een rondje maakt op een van de locaties van Detailresult Logistiek komt er al snel achter dat hier absolute toppers van mensen werken. Stuk voor stuk doorzetters die net dat stapje extra zetten. De campagne staat inmiddels online. Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking met Detailresult Logistiek en Natwerk. Dat er nog vele gezamelijke projecten mogen volgen.

Wil je ook aan de slag met videocontent voor jouw arbeidscommunicatie? Neem contact met ons op! Het team van Trenchcoat Film staat voor je klaar!