Brand Video voor het Rotterdam Philharmonisch Orkest

We zijn verheugd om jullie op de hoogte te stellen van een ontzettend gaaf project. Met trots maakte wij met het team van Trenchcoat Film onlangs een waanzinnige brand video voor het Rotterdam Philharmonisch Orkest. Deze samenwerking heeft geleid tot een visueel werk dat de essentie van muziek, de stad Rotterdam en de bijzondere band tussen hen beide belichaamt.

Een video die voelt als een ontdekkingstocht van muziek, de stad Rotterdam, haar inwoners en hetgeen dat dit alles met elkaar verbindt: Het Rotterdams Philharmonisch Orkest”.

Ons toegewijde team heeft met veel zorg en aandacht gewerkt om de schoonheid van Rotterdam en de kracht van het Rotterdams Philharmonisch Orkest vast te leggen. Met zo’n prachtige stad en zo’n kundig orkest was het vanzelfsprekend prijsschieten.

We zijn zeer dankbaar voor de samenwerking met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De musici hebben met hun ongeëvenaarde talent de ziel van de stad weten te vangen in elke noot die ze speelden. Het was een voorrecht om met hen samen te werken en deze unieke synergie tussen muziek en Rotterdam vast te leggen.

En alsof dat nog niet genoeg is, willen we jullie graag een exclusief kijkje achter de schermen geven van de productie achter de brand video voor het Rotterdam Philharmonisch Orkest. We hebben een korte behind-the-scenes video gemaakt waarin jullie het creatieve proces kunnen ervaren en kunnen zien hoe ons toegewijde team dit bijzondere project tot leven heeft gebracht. Klik hier om de video te bekijken en een glimp op te vangen van de passie en het enthousiasme dat ons team heeft voor dit soort uitdagende videoproducties.

We zijn erg trots op het resultaat en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook aan de slag met sterke videocontent, neem dan gerust contact met ons op. Of het nou gaat om een brandvideo, social media content, animaties, podcasts, TV Commercials of welke vorm van videocontent dan ook. Bij Trenchcoat Film staan we voor je klaar om van jouw videoproject een succes te maken.

Team Trenchcoat Film