BOOST YOUR BRAND!

Hét social video abonnement

Marketeer! Wil jij elke week een toffe video op al je socials? Trenchcoat Film presenteert BOOST YOUR BRAND! Hét social video abonnement dat jou in staat stelt frequent professionele video content te posten met jouw branding.

Maandelijks

€575

per video

Dit is ons instap abonnement. Met dit abonnement zorg je ervoor dat je in ieder geval 1 keer per maand een toffe video kunt posten op al je socials.

Meest gekozen
Tweewekelijks

€475

per video

Dit is ons intermediate abonnement. De perfecte frequentie voor marketeers die serieus aan de slag willen met videocontent, maar niet de tijd hebben om wekelijks beelden te schieten.

Wekelijks

€375

per video

Dit is ons PRO abonnement. Het abonnement voor de marketeer die keihard aan de slag wil gaan met videocontent voor zijn of haar socials en hier wekelijks mee aan de slag wil gaan.

Herken je dit probleem? Je bent een drukbezette marketeer en je wilt graag regelmatig videocontent delen op al je socials om je doelgroep betrokken te houden. Maar het is een uitdaging om consequent kwalitatieve video’s te maken die bij je merk passen. Trenchcoat Film biedt daarom vanaf nu de perfecte tussenoplossing. Een abonnement dat jou in staat stelt om wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een toffe high-end video te posten op al je socials.

  • Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks schiet je zelf content van wat er speelt in jouw organisatie. Dit kunnen beelden zijn van een bedrijfsuitje, een jubileum, een event, een klantonboarding, een brainstormsessie, de vrijdagmiddagborrel en ga zo maar door.
  • De beelden stuur je via een handige link door naar Trenchcoat Film.
  • De professionele editors van Trenchcoat Film maken van jouw beelden een toffe video van 15 seconden met jouw branding.
  • Je ontvangt de video vervolgens eenvoudig in je mail. Klaar om in te zetten op al je socials!

Activeer social engagement en blijf top of mind met het wekelijkse social video abonnement van Trenchcoat Film!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je gewoon eens kennismaken om van gedachten te wisselen over videocontent voor jouw bedrijf of organisatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bij Trenchcoat Film helpen we je graag.

Laurens Peek – Founder @Trenchcoat Film, Podcast Studio Rotterdam De Amsterdamse Podcast Studio